Az intézet olyan neves természetes élelmiszer-ipari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képvisel, amelyek hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása mellett. Ennek a termékportfóliónak egy részét webshopunkban kistermelők részére is rendelkezésre bocsájtjuk.

MTKI webshop >

A táplálkozás ma már nem csak az energia- és tápanyagszükséglet kielégítését jelenti, hanem az egészség hosszú távú megőrzése, illetve a megbetegedések megelőzése érdekében hatékonyan védő tápanyagok bevitelét is. A tudatos fogyasztók száma napról-napra nő, egyre többen döbbennek rá, hogy egészségük és életminőségük nagyban függ az elfogyasztott ételek minőségétől.

 

A betegségkockázatok csökkentésének egyik lehetséges módja az „egészséges”, illetve funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása, amely alatt minden olyan természetes forrásból származó élelmiszer értendő, amely a táplálási funkcióján túl, egy vagy több összetevőjének köszönhetően alkalmas bizonyos életfunkciók javítására, a megbetegedések kockázatának csökkentésére.

Élelmiszer-, étrend-kiegészítő és kozmetikai termékeket gyártó partnereink számára segítséget tudunk nyújtani abban, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói és piaci trendeknek, hogy ki tudják használni az egészségtudatos fogyasztói elvárások kielégítésében rejlő üzleti lehetőségeket. Ebben számíthatnak az évszázados termék- és gyártástechnológia fejlesztésben szerzett tapasztalatainkra, az egyedülálló labor és kísérleti üzemi hátterünkre, valamint az általunk képviselt beszállítók tudását is hordozó, megbízható, innovatív, természetes adalékanyagainkra.

 

Meggyőződésünk, hogy ezen a területen az innováció elősegítésének fontos feltétele a működő, valódi üzleti partnerség, amely túlmutat a mindennapi kereskedelmi kapcsolaton.

Gyümölcsporainkkal készült maracujás piemonti mogyoró drazsé és feketeribizlis-ibolyás piemonti mogyoró drazsé a Chocolate Awards World Final versenyen ezüst érmet gyűjtött be. Gratulálunk!

Termékkategóriák:

A jó minőségű, egészséges élelmiszerek előállításának fontos feltétele a megbízható forrásból származó adalékanyagok hozzáférhetősége.

amennyiben információs oldalunkon nem talált mindenre kielégítő választ, keressen bennünket e-mailben vagy telefonon:

 

Kereskedelmi osztályvezető:

Dakó Éva

TEL.: +36 96 219-870

További Elérhetőségek >

E-mail: mtki@mtki.hu

 

Telefon: +36 96/215-711 (Mosonmagyaróvár)

Fax: +36 96/215-789 (Mosonmagyaróvár)

 

Telefon: +36 1/215-01-33 (Budapest)

Fax: +36 1/217-0130 (Budapest)