MTKI Hírei

Kutatási eredményeinkről és természetes élelmiszeripari összetevőkről tudhat meg többet. Az MTKI hírei mellett a Sajtószemle szakaszban tejipari híreket olvashat különféle portálokról. Ha jogszabályokról naprakész információkra van szüksége, kérjük keresse fel a kormány hivatalos oldalait.


CH Set yogurt

Gyakori kérdések a joghurtról

A Codex Alimentarius szerint a joghurt olyan savanyított tejtermék, mely Streptococcus thermophilus és Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus szinbiotikus baktériumtörzsek által fermentált tej  felhasználásával készül.

Nézzen körül webshopunkban!

Termékportfóliónk egy részét webshopunkban KISTERMELŐK RÉSZÉRE is rendelkezésre bocsátjuk.

Olyan neves természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képviselünk, amelyek hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása iránt.