Laboratóriumi és élelmiszer-biztonsági szolgáltatásaink

Laboratóriumunk nagy szakmai múlttal rendelkezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Szakembereink elsődleges célja, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripari vállalkozások számára precíz, naprakész (gyors) visszacsatolást adjanak minőségbiztosítási munkájukhoz.

Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk az elsők között szerezte meg NAH-akkreditációját az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint. Ezen túlmenően laboratóriumunk érvényes GMP-engedélyekkel is rendelkezik humán- és állatgyógyászati gyógyszerkészítmények mikrobiológiai minőség-ellenőrző vizsgálataira.

A GMP-engedélyeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI)  és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (NÉBIH ÁTI)  bocsátotta ki.

 

Kiemelt laboratóriumi szolgáltatásaink:

• Akkreditált mintavétel,

• Élelmiszerek akkreditált higiéniai-mikrobiológiai vizsgálatai,

• Gyógyszerek akkreditált higiéniai-mikrobiológiai vizsgálatai,

• Élelmiszerek akkreditált fizikai-kémiai vizsgálatai,

• Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata,

• Komplex laboratóriumi szolgáltatások.

 

Laboratóriumunk az alábbi témakörökben, továbbá mindenfajta laboratóriumi vizsgálattal és élelmiszerbiztonsági szolgáltatással kapcsolatban várja a különböző meglévő és jövőbeni ügyfeleink megbízásait.

 

Az árajánlatadást, a mintaszállítás szervezését, valamint a minták érkeztetését, szétosztását és az eredmények jegyzőkönyvezését az Adminisztrációs csoport végzi.

NEUBERGER-MICHEL ANDREA
Adminisztrációs csoportvezető

9200 Mosonmagyaróvár
Lucsony u. 24.
Tel: +36 (96) 215-711/133
Mobil: +36 (30) 345-7955