A biztonság védjegye!

Laboratóriumi vizsgálatok és szolgáltatások

Laboratóriumi és élelmiszerbiztonsági szolgáltatásaink

A minőségellenőrzés, a minőségbiztosítás, a fogyasztói bizalom növelése és megőrzése folyamatos kihívást jelent az élelmiszer-előállítók, a gyógyszergyártók és a forgalmazók számára.

E feladatok megoldásához kínál gyors, hatékony és megbízható komplex szolgáltatásokat Intézetünk korszerűen felszerelt, széleskörű szaktudással rendelkező, akkreditált Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriuma.

Laboratóriumunk nagy szakmai múlttal rendelkezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Szakembereink elsődleges célja, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripari vállalkozások számára precíz, naprakész (gyors) visszacsatolást adjanak minőségbiztosítási munkájukhoz. Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk az elsők között szerezte meg NAH-akkreditációját az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint. Ezen túlmenően laboratóriumunk érvényes GMP-engedélyekkel is rendelkezik humán- és állatgyógyászati gyógyszerkészítmények mikrobiológiai minőség-ellenőrző vizsgálataira. A GMP-engedélyeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI)  és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (NÉBIH ÁTI)  bocsátotta ki.

Kiemelt laboratóriumi szolgáltatásaink:

Akkreditált mintavétel,
Élelmiszerek akkreditált higiéniai-mikrobiológiai vizsgálatai,
Gyógyszerek akkreditált higiéniai-mikrobiológiai vizsgálatai,
Élelmiszerek akkreditált fizikai-kémiai vizsgálatai,
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata,
Komplex laboratóriumi szolgáltatások.

Bővebb információ:

Hucker Attila

Laboratóriumvezető