Tudománnyal az egészséges élelmiszerért!

Kereskedelem

Küldetésünk

A táplálkozás ma már nem csak az energia- és tápanyagszükséglet kielégítését jelenti, hanem az egészség hosszú távú megőrzését, illetve a megbetegedések megelőzése érdekében hatékonyan védő tápanyagok bevitelét is. A tudatos fogyasztók száma napról-napra nő, egyre többen döbbennek rá, hogy egészségük és életminőségük nagyban függ az elfogyasztott ételek minőségétől.

A betegségkockázatok csökkentésének egyik lehetséges módja a funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása, amely alatt minden olyan természetes forrásból származó élelmiszer értendő, amely a táplálási funkcióján túl, egy vagy több összetevőjének köszönhetően alkalmas bizonyos életfunkciók javítására, a megbetegedések kockázatának csökkentésére.

Élelmiszer-, étrend-kiegészítő és kozmetikai termékeket gyártó vállalkozások számára segítséget tudunk nyújtani abban, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói és piaci trendeknek, hogy ki tudják használni az egészségtudatos fogyasztói elvárások kielégítésében rejlő üzleti lehetőségeket. Ebben számíthatnak az évszázados termék- és gyártástechnológia fejlesztésben szerzett tapasztalatainkra, az egyedülálló laboratóriumi és kísérleti üzemi hátterünkre, valamint az általunk képviselt beszállítók tudását is hordozó, megbízható, innovatív, természetes adalékanyagainkra.

Meggyőződésünk, hogy ezen a területen az innováció elősegítésének fontos feltétele a működő, valódi üzleti partnerség, amely túlmutat a mindennapi kereskedelmi kapcsolaton.

Olyan neves természetes élelmiszer-ipari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képviselünk, akik hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása mellett. Ennek a termékportfóliónak egy részét webshopunkban kistermelők részére is rendelkezésre bocsájtjuk.

 

Tevékenységi területeink:

A jó minőségű élelmiszerek előállításának fontos feltétele a megbízható forrásból származó természetes összetevők, adalékanyagok hozzáférhetősége. Termékeinket az alábbi iparágak számára ajánljuk:

Dakó Éva

Kereskedelmi osztályvezető

Vegye fel velünk a kapcsolatot

–          e-mail: rendeles@mtki.hu

–          közvetlen az irodába a telefonvonal: 219-870