Sütőipari termékek

TERMÉSZETES SZÍNEZÉKEK

A természetes összetevők használata jelenleg az elsőszámú trend az élelmiszerek és italok előállításánál. Az élelmiszerek kiválasztásában nem csak az íz a döntő. A fogyasztók elvárásai egyre nagyobbak az élelmiszerek megjelenésével kapcsolatban, a vonzó és étvágygerjesztő termékeket keresik, anélkül, hogy azok mesterséges színezékeket tartalmaznának.

Természetes színezék családunk az E-Color™ egy komplett választéka a nagy teljesítményű színező adalékanyagoknak, melyeket természetes nyersanyagokból vontak ki és izoláltak. E-számos színezékeink lehetővé teszik a pontos színcélok elérését, illetve megfelelnek az EU előírásoknak, tehát jogszabályban meghatározott feltételekkel használhatóak. Választékunk lefedi a teljes színskálát (vörös, rózsaszín, lila, sárga, narancssárga, zöld, barna, fekete, stb.).

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

SZÍNEZŐ ÉLELMISZEREK

Természetes, E-számoktól mentes színező élelmiszer családunk a VegeBrite™. A választékban található színező élelmiszerek gyümölcsök, zöldségek, ehető virágok és algák koncentrátumából készülnek. A VegeBrite™ termékcsalád kiválóan teljesít, élénk árnyalatokról gondoskodik az alkalmazások széles körében. „Clean label” alternatívát nyújt a gyártók számára.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

SZÁRÍTOTT ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK

A gondosan kiválasztott alapanyagokból, egyedi szárítási technológiákkal (hideg- és meleg porlasztva szárítás, vákuumszárítás, hengerszárítás) előállított szárított zöldségeink és gyümölcseink ízletesek, színesek, biztonságosak és könnyen használhatók. Valódi zöldségekkel, gyümölcsökkel gazdagítva a termékeket, azok egészségesebbé és vonzóbbá válnak. Választékunkban 40% – 100% zöldség -, gyümölcs tartalmú készítmények vannak, változatos megjelenési formákban (különböző szemcseméretű porok, pellet, crisp, granulátum, pehely).

Kiskertem márkanév alatt több népszerű gyümölcspor található termékválasztékunkban, 400 – 500 g-os kiszerelésben. Kiskertem termékcsoportunk webáruházon keresztül is elérhető.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

WEBÁRUHÁZ

GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK

Választékunkban, osztrák beszállító partnerünk kiváló minőségű európai, egzotikus és citrus gyümölcskészítményei, valamint zöldségkészítményei érhetők el, különböző formában: levek és koncentrátumok, pürék és pürékoncentrátumok, gyümölcs- és zöldségkészítmények, IQF (egyedileg gyorsfagyasztott) gyümölcsök, keverékek, stb.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

WEBÁRUHÁZ

NÖVÉNYI KIVONATOK

A mai fogyasztók egyre egészség- és önkép tudatosabbá válnak. Egy termék kiválasztásánál nemcsak annak ízét és megjelenését veszik figyelembe, hanem azt is, hogy mennyiben támogatja az életmódválasztásukat. A NAT healthy™ termékcsaládunk a növényi kivonatok teljes sorozatát kínálja a specifikus funkcionális előnyök biztosításához. A kínálatban növényi kivonatok, szupergyümölcsök, gyümölcsök találhatók, számos egészségügyi célra, úgymint, antioxidáns aktivitás, szív-érrendszeri egészség, energia/fizikai teljesítmény, emésztőrendszeri egészség, máj egészség-méregtelenítés, stressz és alvás, szellemi teljesítmény, testtömeg-kezelés, a bőr egészsége, immunerősítés, potencianövelés.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

OLEOREZINEK ÉS ESSZENCIÁLIS OLAJOK

NAT arom™ termékcsaládunk gazdag palettáját kínálja a növényi kivonatoknak, oleorezineknek, esszenciális olajoknak, több mint 250 féle növényből. Az ízesítő kivonatok számos technikai előnyt kínálnak az egész növényekkel, fűszernövényekkel, fűszerekkel szemben. A természetes aromaprofiljuk, erősségük standardizált, hosszú ideig tárolhatók, anélkül, hogy az íz profiljuk megváltozna. Használatukkal nagymértékben csökkenthető a mikrobiológiai kockázat. Termékeink változatos kiszerelési formákban (folyadék, porlasztva szárított, mikrokapszulázott) érhetők el.

RENDELHETŐSÉG:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

TERMÉSZETES ANTIOXIDÁNSOK

Termékválasztékunkban egy sor innovatív természetes növényi kivonat található, melyek képesek helyettesíteni a kémiai antioxidánsokat. Ezek a természetes összetevők meghosszabbítják a húskészítmények eltarthatóságát, anélkül, hogy károsan befolyásolnák azok ízét, megjelenését. Több közülük „clean label” alternatívát nyújt.

Rozmaring kivonatok: természetes alternatívái a kémiai antioxidánsoknak, aktív hatóanyagaik a rozmaring növényből származnak, tökéletesen oldhatóak, ezáltal maximális a hatékonyságuk. Rozmaring kivonataink folyékony és por formában is elérhetőek és védik azon élelmiszereket, amelyek érzékenyek a hő, fény, pro-oxidáns vegyületek által indukált oxidációra a feldolgozás és tárolás során. Meg tudják óvni ezen élelmiszereket az avasodástól, íz- és színvesztéstől. A StabilEnhance® termékcsaládba tartozó termékek karnozolsavra és karnozolra standardizálva kerülnek forgalomba, E-számos természetes adalékanyagként (E392), a jogszabályokban meghatározott feltételekkel használhatók.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

PEKTINEK

NAT Textur™ termékcsaládunkban az egyik leggyakoribb természetes állományjavító, a pektin számos változata áll rendelkezésre, sűrítő, zselésítő, stabilizáló szerként.

A megfelelő pektinfajta kiválasztása érdekében a tervezett termék jellemzőinek, illetve a gyártási technológiájának az ismerete szükséges. A pH-tól, a szárazanyagtartalomtól, a technológia során alkalmazott hőmérséklettől, a végtermék elvárt állományától, stabilitásától függően különböző pektinfajta jelenthet tökéletes megoldást. Egyedi igények esetén segítséget nyújtunk a megfelelő termék kiválasztásában.

Funkcionális célra rendelkezünk olyan speciális pektinekkel is, amelyek nem sűrítik be a termékeket, kizárólag rostként működnek, velük kapcsolatban egészségre és tápanyagösszetételre vonatkozó állítások is tehetők.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

TERMÉSZETES ÉDESÍTŐSZEREK

Választékunkban a Thaumatococcus daniellii növény terméséből előállított taumatin higított, természetes növényi kivonat változata, a Kemfe™ áll rendelkezésre.  A Kemfe™ 5 % és 10 % taumatin tartalommal, por és folyékony formában kerül forgalomba. Természetes aromaanyagként nincs felső korlátja a használatának. Kiválóan alkalmas a mesterséges édesítőszerek és a stevia mellékízének elfedésére, az édes ízérzet erősítésére, az ízek lekerekítésére.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

SWEOAT

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu