Étrend-kiegészítők

NÖVÉNYI KIVONATOK

Hatásos és biztonságos növényi kivonatok széles választékát kínáljunk az étrend-kiegészítő ipar részére.

NAT Activ kivonataink közel 600 féle növényből készülnek. Elérhetőek hatóanyagra standardizált, illetve drog:extrakt arányú (pl. 4:1) kivonatok formájában. Minden termékünk hagyományos extrakciós eljárással készül, megőrizve a növény egészét, a totumot, ami a hatásosság garanciája.

NAT Life kivonataink egyedi márkanevekkel ellátottak. Hatásosságukat pre-klinikai vizsgálatokkal bizonyították és megállapították minden egyes termék esetén a hatásos dózist. Az összes NAT Life márka szabadalommal védett annak érdekében, hogy a vele készült termékek pozicionálását és konkurenciától való megkülönböztetését segítsük.

Termékválasztékunk az alábbi kivonatokból áll:

  • CereboostTM: amerikaiginszeng-kivonat a kognitív képességek javítására
  • Powergrape®: Bordeaux-i vörösszőlő-kivonat a fizikai erőnlét javítására, fáradtság csökkentésére
  • Cyracos®: citromfű kivonat a stressz természetes úton való csökkentésére
  • Lifenol®: komló-kivonat a nők változókori panaszainak enyhítésére (hőhullám, éjszakai izzadás)
  • Svetol®: zöld kávébab kivonat a testtömeg természetes úton való kontrollálásához
  • UtiroseTM: hibiszkuszvirág-kivonat a húgyúti fertőzések kezelésére, visszatérő hólyaghurut megakadályozása érdekében
  • Pacran®vörösáfonya-kivonat a húgyutak egészségének védelmére
  • FlowensTM: különleges vörösáfonya-por a prosztata egészségéért
  • Glucevia®: magaskőris-kivonat a természetes vércukor-szabályozásért

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGPOROK

NAT Fruits&Greens az étrend-kiegészítő ipar számára egy egyedi zöldség- és gyümölcspor válogatás, amely az egyre gyakrabban keresett szuperélelmiszerek összetevői lehetnek. A gyártási technológiának köszönhetően termékeinkben sértetlen a nyersanyag-összetétel biztosítva a hatóanyagtartalmat, a színgazdaságot és a változatos ízeket.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

TERMÉSZETES SZÍNEZÉKEK

Természetes színezék családunk az E-Color™ egy komplett választéka a nagy teljesítményű színező adalékanyagoknak, melyeket természetes nyersanyagokból vontak ki és izoláltak. E-számos színezékeink lehetővé teszik a pontos szín célok elérését, megfelelnek az EU előírásoknak. Választékunk lefedi a teljes színskálát, vörös, rózsaszín, lila, sárga, narancssárga, zöld, barna, fekete, stb.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

SZÍNEZŐ ÉLELMISZEREK

Természetes, E-szám mentes színező élelmiszer családunk a VegeBrite™. A választékban található színező élelmiszerek gyümölcsök, zöldségek, ehető virágok és algák koncentrátumából készülnek. A VegeBrite™ termékcsalád kiválóan teljesít, élénk árnyalatokról gondoskodik az alkalmazások széles körében. „Clean label” alternatívát nyújt a gyártók számára.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

SWEOAT

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

INAKTÍV SZÁRÍTOTT ÉLESZTŐK, DIÉTÁS ROSTOK

Lalmin® termékcsaládunkban inaktív élesztő tápanyagok, nyomelemekkel, vitaminokkal (Se, Zn, Cr, B vitamin csoport) dúsított inaktív élesztők, élesztő sejtfal (rost-finomítatlan β-1,3/1,6 glukan), élesztő fehérjék (55-70%-os fehérje tartalom), élesztőkivonatok találhatók. Ezen termékek biológiailag átalakított, természetes vitaminforrásként, könnyen emészthető mikroelem forrásként és értékes rostforrásként szolgálhatnak. A különböző formáknak (por, pehely, durvább szemcse) köszönhetően, számos területen alkalmazható: közvetlenül élelmiszerekbe, tablettához, kapszulázáshoz, tasakokhoz. Kellemes ízű, nem állati fehérje forrás, ideális vegetáriánus táplálkozáshoz. A benne található B2 vitaminnak és cinknek köszönhetően jótékony hatással van a haj, bőr és köröm egészségére.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu

PROBIOTIKUS BAKTÉRIUM ÉS ÉLESZTŐ TÖRZSEK 

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

06 96/215-711

rendeles@mtki.hu