• Membránszeparáció a tejiparban

    Reverz ozmózis és nanoszűrés alkalmazása a tejiparban 3. rész A reverz ozmózis (RO) és a nanoszűrés (NF) rendszerek megjelenésükben és jellemzőikben is hasonlóak….

  • Mikroszűrés és ultraszűrés alkalmazása a tejiparban

    Membránszeparáció a tejiparban 2. rész A tejiparban jellemzően 4 különböző membránszűrési eljárást alkalmaznak: mikroszűrést (MF), ultraszűrést (UF), nanoszűrést (NF) és reverz ozmózist (RO)….

  • Membránszeparáció a tejiparban

    Áttekintés a membránszeparációs eljárásokról 1. rész A membrántechnológiákat évtizedek óta széles körben alkalmazzák az élelmiszer-feldolgozásban a különböző folyadékáramok és oldott anyagok tisztítására, csírátlanítására,…

  • Clostridium vizsgálatok az MTKI Kft-nél

    Érlelt félkemény és kemény sajtok vajsavas puffadása – előzze meg a nyerstej vizsgálatával!
    Clostridium vizsgálatok az MTKI Nyerstejminősítő Laboratóriumában

A végére értél

A végére értél