Adalékanyagok és összetevők kereskedelme

A jó minőségű élelmiszerek fontos feltétele a megbízható forrásból származó összetevők elérhetősége.

kereskedelem 600x600 1

Kínálatunk élelmiszer-, étrend-kiegészítő termékeket gyártó vállalkozások számára

Élelmiszer-, étrend-kiegészítő termékeket gyártó vállalkozások számára segítséget tudunk nyújtani abban, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói és piaci trendeknek, hogy ki tudják használni az egészségtudatos fogyasztói elvárások kielégítésében rejlő üzleti lehetőségeket. Ebben számíthatnak a termék- és gyártástechnológiák fejlesztésében szerzett évszázados tapasztalatainkra, az egyedülálló laboratóriumi és kísérleti üzemi hátterünkre, valamint az általunk képviselt beszállítók tudását is magukban hordozó, megbízható, innovatív, természetes adalékanyagainkra. Meggyőződésünk, hogy ezen a területen az innováció elősegítésének fontos feltétele a működő, valódi üzleti partnerség, amely túlmutat a mindennapi kereskedelmi kapcsolaton.

Olyan neves természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képviselünk, amelyek hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása iránt.

Termékeink 

Élelmiszergyártók részére


Kiemelt figyelmet fordítunk a természetes megoldásokra, ennek jegyében állítottuk össze termékválasztékunkat. Termékportfóliónk egy részét KISTERMELŐK RÉSZÉRE IS rendelkezésre bocsátjuk webshopunkban, nézzen körül!

Az általunk forgalmazott termékek kategóriájukban a legjobb minőséget képviselik. Élelmiszereink egészségesebbé tételéhez, funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők kifejlesztéséhez nyújtunk komplex segítséget korszerű kísérleti üzemünk, akkreditált vizsgáló laboratóriumunk támogatásával.


KERESSE KOLLÉGÁINKAT BIZALOMMAL!


Rendeléssel kapcsolatban:

Tel.: + 36 (96) 215-711


Egyéb kereskedelemmel kapcsolatos ügyekben:


MÁRKA INFÓ

Gyártó partnereink

Természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó neves cégeket képviselünk.

Chr. Hansen

A Chr. Hansen piacvezető, globális biotechnológiai vállalat, amely természetes összetevőket fejleszt és gyárt az élelmiszeripar, az étrendkiegészítő- és gyógyszeripar, valamint mezőgazdaság számára.

Az élelmiszerekhez, italokhoz, étrend-kiegészítőkhöz, állati takarmányokhoz és a növényvédelem számára gyártott kultúrák, enzimek, probiotikumok terén vezető szerepet tölt be. Megoldásaik lehetővé teszik az élelmiszergyártók számára, hogy kevesebb pénzből többet termeljenek – miközben csökkentik a vegyi anyagok és egyéb szintetikus adalékanyagok felhasználását -, ami termékeiket nagyon relevánssá teszi a mai világban. Büszkék arra, hogy naponta több mint egymilliárd ember fogyasztja a természetes összetevőiket tartalmazó termékeket. A Chr. Hansent 1874-ben alapították, 30 országban több mint 3700 elkötelezett alkalmazottja van, és szerepel a Nasdaq Copenhagen listáján.


Grünewald Fruchtsaft

A Grünewald Fruchtsaft GmbH-t 1938-ban a stájerországi (Ausztria) Stainzban alapították. Tevékenységük alapja a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás, amelynek területén mára Európa egyik legnagyobb gyümölcsfeldolgozójává váltak.

A családi hagyományokon alapuló cég négy országban, a főbb termőterületek közelében rendelkezik gyártó üzemmel. Fő termékeik gyümölcs- és zöldéglé koncentrátumok, gyümölcspürék, NFC-levek, fagyasztott gyümölcsök, színező élelmiszerek, aromák hagyományos és bio minőségben egyaránt.

Testre szabott egyedi gyümölcskészítmények gyártása egészíti ki a portfóliójukat.


Jeneil Bioproducts GmbH

A családi tulajdonban lévő cég a sajt – és tejtermékek felhasználásával készülő ízkoncentrátumainak fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Termékeik válogatott tej alapanyagokból (tejszín, vaj és sajt) fermentációval készülnek:. Az optimalizált fermentációs folyamatnak köszönhetően a mikroorganizmusok 15-30-szor magasabb ízkoncentrációt hoznak létre, mint ami a normál sajt-, tejszín-, vaj- és joghurttermékekben található. Az autentikus ízű termékeik (sajt, tejszín és vaj) tökéletes íze egyedülálló és bármilyen élelmiszerhez felhasználható ahol az adott standard minőségű ízre szükség van.

Termékeik paszta és por változatban egyaránt elérhetőek és kiválthatják a receptúrában levő sajt, vaj, tejszín terméket. Újdonságként vegán (növényi alapú) tejalternatívák ízesítésére használható aromákat is gyártanak.

Ömlesztett sajt készítés Jeneil ízkoncentátumok felhasználásával
Paradicsomszósz készítése
Paradicsomszósz készítése

AKAY

Az AKAY cég a fűszerkivonatok és gyógyhatású táplálék összetevők piacának egyik vezető szereplője, 1995-ben indította el gyártását.A siker útja, olyan innovációkon át vezetett, amelyek a természet eredeti ízeit hivatottak megidézni termékeikben.

A fűszer oleorezinek és az ázsiai fűszerek globális beszállítójaként 40 országban van jelen, termékeik nemzetközi tanúsítvánnyal és védjeggyel rendelkeznek.

A gyógyhatású összetevőkkel foglalkozó üzletág a Spiceuticals® felelőssége a különböző növények bio módon történő termesztése, így nyomon követhető és bio tanúsított alapanyagok előállítása.


Lay Gewürze

A LAY egy családi vállalkozás, amely több mint 100 éves tapasztalattal és hagyományokkal rendelkezik a fűszerek, fűszerkeverékek, funkcionális por- és folyékony formájú keverékek gyártásában. A LAY-t 1920-ban alapította a két testvér, August és Friedrich Lay. 2008-ban a cég vadonatúj telephelyre költöztek a németországi Dél-Türingiában. Ma a LAY több mint 130 alkalmazottat foglalkoztat. Megbízható partnerként, innovatív fejlesztőként és egyéni problémamegoldóként is ismertek, szorosan kötődnek vásárlóikhoz a hús-, hal-, zöldség-, tej- és snackipar és a készétel üzletágban. Az innováció, a rugalmasság és gyors kiszolgálás jellemzi őket.

A szóló fűszereiket, a fűszerkeverékeket és az egyéb adalékanyagokat világszerte értékesítik.