A táplálkozás ma már nem csak az energia- és tápanyagszükséglet kielégítését jelenti

A táplálkozás ma már nem csak az energia- és tápanyagszükséglet kielégítését jelenti, hanem az egészség hosszú távú megőrzését, illetve a megbetegedések megelőzése érdekében hatékonyan védő tápanyagok bevitelét is. A tudatos fogyasztók száma napról-napra nő, egyre többen döbbennek rá, hogy egészségük és életminőségük nagyban függ az elfogyasztott ételek minőségétől.

A betegségkockázatok csökkentésének egyik lehetséges módja a funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása, amely alatt minden olyan természetes forrásból származó élelmiszer értendő, amely a táplálási funkcióján túl, egy vagy több összetevőjének köszönhetően alkalmas bizonyos életfunkciók javítására, a megbetegedések kockázatának csökkentésére.

Élelmiszer-, étrend-kiegészítő és kozmetikai termékeket gyártó vállalkozások számára segítséget tudunk nyújtani abban, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói és piaci trendeknek, hogy ki tudják használni az egészségtudatos fogyasztói elvárások kielégítésében rejlő üzleti lehetőségeket. Ebben számíthatnak az évszázados termék- és gyártástechnológia fejlesztésben szerzett tapasztalatainkra, az egyedülálló laboratóriumi és kísérleti üzemi hátterünkre, valamint az általunk képviselt beszállítók tudását is hordozó, megbízható, innovatív, természetes adalékanyagainkra.

Meggyőződésünk, hogy ezen a területen az innováció elősegítésének fontos feltétele a működő, valódi üzleti partnerség, amely túlmutat a mindennapi kereskedelmi kapcsolaton.

DAKÓ ÉVA
Kereskedelmi osztályvezető

9200 Mosonmagyaróvár
Lucsony u. 24.

TEL: +36 (96) 215-711/124
TEL: +36 (96) 219-870
MOBIL: +36 (30) 542 3673