Termékválasztékunkban egy sor innovatív természetes növényi kivonat található, amelyek képesek helyettesíteni a kémiai antioxidánsokat. Ezek a természetes összetevők meghosszabbítják a húskészítmények eltarthatóságát anélkül, hogy károsan befolyásolnák azok ízét, megjelenését. Több közülük „clean label” alternatívát nyújt.
Rozmaringkivonatok: természetes alternatívái a kémiai antioxidánsoknak, aktív hatóanyagaik a rozmaringnövényből származnak, tökéletesen oldhatók, ezáltal maximális a hatékonyságuk. Rozmaringkivonataink folyékony és por formában is elérhetőek, és védik azon élelmiszereket, amelyek érzékenyek a hő, fény, pro-oxidáns vegyületek által indukált oxidációra a feldolgozás és a tárolás során. Meg tudják óvni ezen élelmiszereket az avasodástól, az íz- és színvesztéstől. Egyes termékek karnozolsavra és karnozolra standardizálva kerülnek forgalomba, E-számos természetes adalékanyagként (E392) a jogszabályokban meghatározott feltételekkel használhatók a húskészítményekben.
A TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN ÉRDEKLŐDHET: