A pizzát a világon mindenütt szeretik. Az egyre növekvő kereslet a pasta filata termelésére is katalizátorként hat, amely a legnagyobb, leggyorsabban növekvő szegmens a sajtgyártáson belül. A pasta filata a legszélesebb körben elterjedt sajtfajta: a világ sajttermelésének 25%-át adja. Az új F-DVS® Pure Appeal™ kultúra akár 100%-kal csökkenti a sajtok barnulását, előre kiszámítható külső megjelenést téve lehetővé. Ugyanakkor segít megvédeni a sajtot az ellátási láncban jelen levő élesztő- és penészfertőződésekkel szemben.

Miért kedvező Önnek a Pure Appeal?

KONTROLLÁLJA A BARNULÁST

pure appeal 02kont barnul Akár 100%-kal csökkenti a barnulás fokát, és megjósolható külső megjelenést tesz lehetővé.

KONTROLLÁLJA A MINŐSÉGET

pure appeal 03kont minoseg Segít megvédeni a sajtot az ellátási láncban jelen levő élesztő- és penészszennyeződésekkel szemben.

HOZZÁJÁRUL A FENNTARTHATÓSÁGHOZ

pure appeal 04hozzajarulPure Appeal csökkenti az alvadék mosási térfogatát. A kevesebb víz a savóban javítja a hatékonyságot, csökkentve a gyártáshoz szükséges energiamennyiséget.

KONTROLLÁLJA A MINŐSÉGET

pure appeal 05teljesen term Segítségével mesterséges alapanyagok felhasználása nélkül készíthető az élelmiszer – ahogy ezt a fogyasztói igények is diktálják. A Pure AppealTM élelmiszerkultúra a többi, a termék címkéjén már szereplő kultúrával együtt vesz részt a fermentációban.

pure appeal 01pure

A barnulás kontrollja

A barnulás foka kontrollálható a Maillard-reagensek – azaz a sajtban levő maradványcukrok (pl. galaktóz) vagy szabad aminocsoportok – koncentrációjának csökkentésével és a túlzott rehidratáció és a sütés közbeni hólyagképződés megelőzésével.

pure appeal 06a barnulas kontroll

minőség biztosítása

Ha túl sok sajtot kell kiselejtezni vagy lenyesetegni az élesztő- és penészproblémák miatt, ez a teljes értékláncban csökkenti az árréseket. A sajtgyártás és -feldolgozás során a kritikus lépéseknél egy újabb természetes minőségi gát hozzáadása a minőség védelmében döntő lépés – egy olyan világban, ahol a fogyasztók a mesterséges anyagoktól mentes sajtokat keresik.

pure appeal 07a minoseg biztositasa

Együttműködés a tesztelés során

Hadd bizonyítsuk be kultúráink bioprotektív hatását! Önökkel együtt dolgozva biztosítjuk, hogy a kísérletek hatékonyak és meggyőzők legyenek, és így a lehető legegyszerűbbé tegyük az Ön számára a Pure AppealTM teljes potenciáljának felfedezését.

ch 300

TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATBAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN ÉRDEKLŐDHET:

Dakó Éva
MTKI Kft. kereskedelmi osztályvezető
06 30 5423 673

Zapletál Zoltán
MTKI Kft. értékesítési menedzser. – tejipar
06 20 9435 976