Honnan kapja a sajt a színét?
Az élelmiszeriparban a színeknek igen erős vásárlásösztönző hatása lehet, így a polcon sorakozó termékek közül gyakran nyúlunk azokhoz, amelyeknek erőteljesebb a színük.
Az élelmiszeriparban a színeknek igen erős vásárlásösztönző hatása lehet, így a polcon sorakozó termékek közül gyakran nyúlunk azokhoz, amelyeknek erőteljesebb a színük.
Egyre több egészségtudatos fogyasztó fordul a tejtermékek, mint a fehérjék és tápanyagok fontos forrásai felé, és fogyasztják a tejtermékeket mindennapos szokásként naponta több alkalommal.
A Codex Alimentarius szerint a joghurt olyan savanyított tejtermék, mely Streptococcus thermophilus és Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus szinbiotikus baktériumtörzsek által fermentált tej felhasználásával készül.
A fermentált élelmiszerek és italok évezredek óta léteznek, de az egészséges életmódot és természetes termékeket kereső fogyasztók megújult érdeklődésének örvendenek.
A sajt érése felgyorsítható, hogy gyorsabban piacra kerülhessen, vagy lelassítható, hogy tovább álljon a polcon. Ez természetes módon történik, de ehhez tudomány kell.
A zöld tea világszerte népszerű összetevője az étrend-kiegészítőknek, meleg és hideg italoknak és a testápolási termékeknek.
A „legzöldebb zöld tea” az egyetlen tea, amelyet vízzel elkeverve teljes egészében megiszunk. Élénkzöld színét a magas klorofilltartalomnak köszönheti.
A stresszes életforma, az egészségtelen táplálkozás és az antibiotikumok túlzott alkalmazása idővel csökkenteni fogják a bélmikroflóra sokszínűségét.
Az egyre növekvő kereslet a pasta filata termelésére is katalizátorként hat, amely a legnagyobb, leggyorsabban növekvő szegmens a sajtgyártáson belül.
Rövid összefoglaló a Saccharomyces Boulardii CNCM I-1079 azonosítóval ellátott törzsünkről.
Az Engevita® termékek prémium, teljes értékű, tenyésztett, inaktivált tápanyagélesztők, ideálisak közvetlen fogyasztásra természetes étrend-kiegészítőként vagy funkcionális élelmiszer-összetevőként.
Az egészséges csontozat és fogak fenntartásában, de az immunrendszer megfelelő működését is segíti. Szükség van rá a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, valamint hasznosulásához is, így a vér normál kalciumszintjének fenntartásához is hozzájárul.
A végére értél
A végére értél