A megfelelő érlelési megoldások (ripening solutions ) a kívánt irányba viszik a sajt ízét és megjelenését, de akár a termelékenységet is optimalizálhatják. A sajt érése felgyorsítható, hogy gyorsabban kerülhessen piacra, vagy lelassítható, hogy tovább álljon a polcon. Ez természetes módon történik, de ehhez tudomány kell.


Partnerség a jövedelmezőség optimalizálása érdekében

Az érés felgyorsításával a sajtkészítők növelhetik a termelékenységet és a tárolási megtakarításokat, hogy optimalizálják jövedelmezőségüket. A DVS® LH és DVS® CR kultúra sorozatunk akár 25%-kal is csökkentheti a cheddar vagy a kontinentális sajtok érlelési idejét!

Azokban az esetekben, amikor a lágy sajtok gyártói meg akarják hosszabbítani az eltarthatósági időt, egyes SWING® kultúráink lelassítják az érést, ami hosszabb eltarthatóságot eredményez, ezzel kiterjesztve a lehetőségeket az exportpiac kiszélesítésére és a veszteség mennyiségének csökkentésére az értékláncban.

“A Chr. Hansen érlelési csapatában teljesen lenyűgöz bennünket, hogy a kultúrák és enzimek megfelelő kombinációja hogyan hozhat létre izgalmas új ízélményeket” – mondja Marlene Boiesen.

Kezdődik az utazás

Pikáns, vajas vagy diós? Kék, zöld vagy narancs? Érlelési megoldásaink lehetővé teszik a sajtkészítők számára, hogy ideális sajtjukat ideális ütemben készítsék el. A Chr. Hansen kalandra hívja Önt az érzékek útján, egyúttal fenntarthatóbb termelést tesz lehetővé. Tartson velünk egy utazásra a saját sajtjához, és fedezze fel, milyen lehetőségeket kínálhatnak érlelési megoldásaink az Ön számára.

ch 300

TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATBAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN ÉRDEKLŐDHET:

Dakó Éva
MTKI Kft. kereskedelmi osztályvezető
06 30 5423 673

Zapletál Zoltán
MTKI Kft. értékesítési menedzser. – tejipar
06 20 9435 976