Tejipari kultúrák (mikrobiológiai színtenyészetek)
Széles körű kultúraválasztékunk lehetővé teszi, hogy felhasználásukkal továbbfejlesszék a fermentált tejtermékek minőségi és egészségügyi előnyeit.
Széles körű kultúraválasztékunk lehetővé teszi, hogy felhasználásukkal továbbfejlesszék a fermentált tejtermékek minőségi és egészségügyi előnyeit.
A tejoltók enzimek, amelyek lebontják a tejfehérje egyik komponensét, a kappa kazein
Laktáz enzimek: Ha-Lactase™, NOLA™ Fit 5500, Lipáz enzim: YieldMAX, Lizozim enzim: Afilact.
SmokEz Enviro 24P folyékony füst, kalcium-klorid-granulátum, sajtviasz.
Gondosan kiválasztott alapanyagokból, egyedi szárítási technológiákkal előállított szárított zöldségeink és gyümölcseink.
Választékunkban speciális természetes EMC- (Enzyme Modified Cheese) és EMD- (Enzyme Modified Dairy) aromák találhatók.
Ebben a termékcsaládban nagy teljesítményű színező adalékanyagok komplett választékát kínáljuk.
A természetes, E-szám-mentes színező élelmiszerekből álló választékunk.
Növényi kivonatok teljes skáláját kínáljuk a specifikus funkcionális előnyök biztosítására.
Használatukat elsősorban olyan fermentált tejtermékeknél javasoljuk, amelyek ízéhez az élesztős jelleg hozzátartozik.
A zöld teák közül is kiemelkedő minőségű a matcha (japán zöld tea).
YoFlex® kultúracsaládunkban elérhetők a vegán fermentált termékek gyártásához fejlesztett kultúrák.
Beszállítópartnerünk legújabb tesztcsaládja, a MilkSafe™ tesztcsalád, amely lehetővé teszi az antibiotikumok szisztematikus ellenőrzését.
Német beszállítópartnerünk választékából komplex stabilizátor rendszerekkel rendelkezünk.
Kiváló minőségű európai, mediterrán és trópusi eredetű gyümölcsökből és zöldségekből származó készítmények.
A végére értél
A végére értél