Mikroszkopikus algák okozta tőgygyulladás
A környezetben megtalálható mikroszkopikus algák (a protothecák) által okozott megbetegedésekről már a múlt század közepén beszámoltak.
A környezetben megtalálható mikroszkopikus algák (a protothecák) által okozott megbetegedésekről már a múlt század közepén beszámoltak.
Rövid összefoglaló a Saccharomyces Boulardii CNCM I-1079 azonosítóval ellátott törzsünkről.
Az Engevita® termékek prémium, teljes értékű, tenyésztett, inaktivált tápanyagélesztők, ideálisak közvetlen fogyasztásra természetes étrend-kiegészítőként vagy funkcionális élelmiszer-összetevőként.
Az egészséges csontozat és fogak fenntartásában, de az immunrendszer megfelelő működését is segíti. Szükség van rá a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, valamint hasznosulásához is, így a vér normál kalciumszintjének fenntartásához is hozzájárul.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága 2021. szeptember 21–22-én a „Tejipari szakmai gyakorlati napok” keretében ismét megtartotta „Oltós alvasztású termékek” elnevezésű programját kezdő szinten.
A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. (MTKI Kft.) élen jár a membránszeparáció (mikroszűrés, ultraszűrés, nanoszűrés, reverz ozmózis) tejipari alkalmazására végzett eljárások kifejlesztésében.
A Tejgazdasági Szemle 2018. novemberi kiadásában megemlékeztünk a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet 1903-ban történt alapítását követő 90 év legemlékezetesebb mérföldköveiről.
Magyarország egyik legpatinásabb élelmiszeripari kutató-fejlesztő és szolgáltató intézete, amelynek célja a tejgazdaság, a tejtermelés, illetve a minőségi tejtermékek előállításának fejlesztése, valamint az élelmiszer-minőség és az élelmiszer-biztonság folyamatos erősítése.
A végére értél
A végére értél