Membránszeparáció a tejiparban
Reverz ozmózis és nanoszűrés alkalmazása a tejiparban 3. rész A reverz ozmózis (RO) és a nanoszűrés (NF) rendszerek megjelenésükben és jellemzőikben is hasonlóak….
Mikroszűrés és ultraszűrés alkalmazása a tejiparban
Membránszeparáció a tejiparban 2. rész A tejiparban jellemzően 4 különböző membránszűrési eljárást alkalmaznak: mikroszűrést (MF), ultraszűrést (UF), nanoszűrést (NF) és reverz ozmózist (RO)….
Általános és tejipari mikrobiológiai képzés Mosonmagyaróváron
Az MTKI Kft. rendszeresen segíti partnereit az üzemi-laboratóriumi módszerek helyes alkalmazásában.
Presztízs Innovációs Díjban részesült az MTKI Kft.
Győr-Moson-Sopron vármegye gazdaságát reprezentálja a Presztízs díj, az idei Innovációs Díjat az MTKI Kft. érdemelte ki.
HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ – az MTKI Kft. Partnertalálkozó rendezvénye
Az MTKI Kft. nagysikerű partnertalálkozó keretében köszönte meg együttműködő és üzleti partnereinek a közös munkát.
Delegáció érkezett Csádból
A látogatással egyben együttműködési megállapodást írt alá az MTKI és a Csádi Élelmiszerminőség-ellenőrzési Központ Mosonmagyaróváron.
Az MTKI részvétellel tevetej feldolgozás projekt indul Csádban
Az MTKI a tevetejjel kapcsolatos kutatásait 2012-ben kezdte meg egy dubai, tevetej alapú termékek előállítására szakosodott céggel együttműködésben.
MTA kiváló kutatóhely
Az MTKI széles portfóliójának egyik legjelentősebb szegmensét a tudományos és gyakorlatorientált kutatás-fejlesztés és innováció jelenti.
Az MTKI Kft. sikeres innovációja
A 32. Magyar Innovációs Nagydíj bíráló bizottsága sikeres innovációnak minősítette a MATE égisze alá tartozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. fejlesztését.
Az intelligens gazdálkodás új korszaka
A technológiai lehetőségek széles tárháza csak az egyik oldala az éremnek.
Szakmai látogatóként részt vettünk a SIRHA rendezvényén
Az esemény Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása.
Agroexpo kiállítás a törökországi Izmirben
Az MTKI Törökországban, a 2024. január 30-február 4. között megrendezett nemzetközi Agroexpo kiállításon tejipari technológiákkal, az Intézet kutatás-fejlesztési eredményeivel jelent meg.
Aflatoxinok a tejben
A globális felmelegedés kihat a mezőgazdaságra, így az élelmiszer- és takarmány biztonságra is.
A hideg mikroszűrés alkalmazásának előnyei
Az MTKI Kft. membránszeparációs területen végzett kutatásai évtizedekre nyúlnak vissza.
Membránszeparáció a tejiparban
Reverz ozmózis és nanoszűrés alkalmazása a tejiparban 3. rész A reverz ozmózis (RO) és a nanoszűrés (NF) rendszerek megjelenésükben és jellemzőikben is hasonlóak….
Nézzen körül webshopunkban!
Termékportfóliónk egy részét webshopunkban KISTERMELŐK RÉSZÉRE is rendelkezésre bocsátjuk.
Olyan neves természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képviselünk, amelyek hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása iránt.




























